top of page

Een retraite op Ibiza is een magische reis!

Retraite Ibiza: Text
Image by Florian Settele

Retraite naar Ibiza

Deze reis is helemaal voor jou, wanneer jij voelt dat je behoefte hebt aan rust, yoga, detox, prachtige workshops, ruimte voor heling, zachtheid en alle tijd voor jezelf.

Dit is het mooiste cadeau wat jij jezelf kan geven om en waarbij je gaat ontdekken dat je zoveel bent gegroeid!

Deze yoga retraite is een ultieme all-inclusive beleving waar coaching, persoonlijke aandacht, een magische locatie, geweldig eten van een privé chefkok en alle tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden.

Dit kan pas wanneer je alles in je dagelijkse leven even helemaal kan loslaten & in een hele nieuwe omgeving stapt. 

Dat is precies waar deze magische retraites voor zijn! 

Retraite Ibiza: Welcome

Voor wie is deze retraite?

* Wanneer jij merkt dat jij écht behoefte hebt aan rust, ontspanning, ruimte en wilt loslaten! 

* Wanneer je een moeilijke tijd achter de rug hebt en de behoefte voelt om je herstel extra kracht bij te zetten! 

* Wanneer jij, als drukke vrouw, vaak vele ballen tegelijk in de lucht moet houden!

* Wanneer je voelt dat je even helemaal op bent en nieuwe inzichten wilt!

* Wanneer je weer terug wilt naar jouw essentie: Jezelf! 

* Wanneer je een eigen bedrijf hebt of een drukke, veeleisende baan en de behoefte hebt om te onthaasten!

* Wanneer jij gewoon voelt dat je deze prachtige reis wilt maken waar alles helemaal voor je is verzorgd!

Image by Josie Josie
Retraite Ibiza: Welcome

Wat zeggen anderen over deze retraites?

Retraite Ibiza: Text

" Op retraite, een keer helemaal alleen weg van alles en iedereen, om echt even op mezelf aangewezen te zijn, omdat ik voornamelijke snakte naar rust en verdieping in mijzelf. Jouw zachtheid, professionaliteit, toegankelijkheid, eerlijkheid, het heerlijke eten, de sfeer en ga zo maar door, maakt dat wij allemaal zo ons zelf konden zijn en zoveel van jou hebben geleerd."

Anouk van Kampen

"Het was een geweldige ervaring met 11 voor mij vreemde vrouwen. Toen ik aan deze ibiza retraite begon, wist ik niet zo goed wat ik ervan moest/kon verwachten. Ik vond het bovenal spannend om "alleen" op reis te gaan. Het voorbereidende gesprek voelde al zo goed. Ik heb mezelf heel veilig gevoeld en dat kwam zeker door jou, maar ook door de andere 10 mooie vrouwen. Yvette ,je bent een fijn mens en ik heb heel veel gehad aan jouw adviezen. Ik ga er zeker mee aan de slag. Bedankt voor de fijne reis. "

Monique Boer

Lieve lieve lieve Yvette, wat heb je toch een geweldige retraite georganiseerd! Dit was mijn eerste retraite en ik ging hierheen met het idee lekker te relaxen. Onze eerste ontmoeting op het vliegveld voelde warme en dat is wat jij creëert, een warme veilige plek voor iedereen en dit heb ik alle dagen gevoeld. Ik heb veel van mezelf geleerd en daarbij handvatten gekregen die voor mij goed toepasbaar zijn om m'n eigen gedachten te temperen. Je bent een heel bijzonder en mooi mens, dankjewel voor alles! Xx

Lisette van Oest

Lieve Yvette, ik wil je bedanken voor deze mooie retraite. Ik heb er al een aantal meegemaakt maar deze was toch heel speciaal vanwege de persoonlijke aandacht en de details. Het is duidelijk te merken dat je met heel je hart bezig bent geweest; de locatie, het eten, de attenties, het persoonlijke gesprek en de workshops. Het was ook een hele fijne groep mensen die je met jouw energie vast hebt aangetrokken. 

Oglaya Woerdings

Retraite Ibiza: Testimonials
bottom of page