top of page
Yvette Retraite11.jpg

Leef jouw mooiste leven - Groepstraject

Ervaren dat je niet alleen bent is zo belangrijk. Hoe vaak voelen we ons niet alleen wanneer we door, kleine of grotere, gebeurtenissen of fases in het leven gaan? We hoeven dan geen oplossingen te krijgen van buitenaf, maar mogen een liefdevolle blik naar binnen richten. 
En dit terwijl we onszelf zien, horen en steunen en support voelen van de ander. 

Daarom is dit traject! Een groep vrouwen die de behoefte voelen om écht met elkaar te verbinden, waar jij gewoon jezelf kan zijn en onderdeel bent van een cirkel waar je zoveel support krijgt. 
Hier zet jij in jouw eigen tempo stappen in verbinding met de ander. 

Dat is waar dit traject voor staat. De herkenning in jezelf en de ander, die diepe verbinding met een groep vrouwen en de kracht van het delen. 
Dat is zo sterk en daardoor zet je in groepstrajecten zoveel sneller stappen, is je groei sneller en krijg je zoveel inzichten. Niet alleen van jezelf, maar ook van de ander.  

Ik begeleid al jaren groepen vrouwen en organiseer 3 x per jaar vrouwen retraites op Ibiza. Elke keer ervaar ik het weer. Die échte diepe verbinding waardoor elkaar echt zien en omarmen.
Deze verbinding is van hart tot hart.

Ik kan mezelf zijn en daarom jij ook. Je bent veilig en kwetsbaarheid is een kracht die we zo onderschatten. Ik voel mij veilig in een groep vrouwen en ik weet dat wij zoveel meer met elkaar delen dan je op het eerste oog zou denken.  Door deze verbinding met een groep te ervaren ga jij -  in de veiligheid van deze groep - steeds meer ontdekken wie jij bent. 

In dit traject ontdek jij hoe je terug komt bij jezelf, wie jij bent en hoe jij lief bent voor jezelf in jouw leven. Zo sta jij veel krachtiger in het leven, weet en voel jij wat jij wilt en creëer jij het leven voor jezelf waar jij gelukkig van word en Leef jij jouw mooiste leven in verbinding met jezelf en de ander. 

Dit wil ik
Groepstraject : Services
bottom of page