Eva is een werkende moeder van twee kleine kinderen. Op sommige dagen heeft ze het gevoel dat ze alle ballen tegelijkertijd probeert hoog te houden. Als ze ’s avonds naar bed gaat, ligt ze nog lang wakker van alle gedachten die door haar hoofd spoken. Eva heeft het gevoel dat ze geleefd wordt en ’s ochtends weer opstaan, kost soms ontzettend veel moeite. Maar het moet wel, want er begint weer een nieuwe dag met een bomvol to do-lijstje…

De zus van Eva heet Simone. Ze heeft al van alles geprobeerd, maar ze blijft maar piekeren. Eigenlijk weet ze niet zo goed wat ze wil, twijfelt ze over haar werk en soms zelfs over haar relatie. Echt naar een therapeut gaan, dat ziet Simone niet zitten. Zo erg is het probleem niet, toch? Maar het gevolg is wél dat Simone onzeker wordt en zichzelf steeds een beetje meer wegcijfert…

Herken jij je een beetje in de situaties van Eva en Simone? Dan help ik je heel graag. In mijn praktijk richt ik me op vrouwen die hulp kunnen gebruiken of richting willen geven aan hun leven. De vragen die hierbij centraal staan, zijn: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik?

Natuurlijk zijn dit niet de enige vragen waarmee je bij mij terecht kunt. Ook in andere situaties kan ik je helpen met het vinden van antwoorden. Bijvoorbeeld als je in scheiding ligt en je niet meer weet wie jij eigenlijk ‘zelf’ bent. Of wanneer je erachter komt dat je 9 behoorlijk ver over je grenzen bent gegaan en je tegen een burn-out aanzit, of zelfs een burn-out hebt.

Ik begeleid je graag op jouw weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen kijken we wat jij nodig hebt om (opnieuw) te leren je eigen grenzen aan te geven, om weer lief voor jezelf te zijn en goed voor ‘jou’ te leren zorgen. Het gevolg is dat bewuster in het leven komt te staan en dat je aan het einde van een lange dag rust in je hoofd, in plaats van al die gedachten die maar blijven rondspoken.

Zo hielp ik ook Eva bij het vinden van antwoorden op de vragen die haar alsmaar bezighielden. In een aantal goede gesprekken kwamen we tot de kern van haar twijfels en onzekerheid en kon ze eindelijk de rust laten terugkeren in haar hoofd. Of zoals Eva zelf verwoordde: “Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer waardevol ervaren. Ik kon bij haar terecht in een voor mij erg onzekere periode, een tijd waarin ik twijfelde over mijzelf en mijn kunnen. Yvette heeft me geleerd hoe ik trots kan zijn op mijzelf en hoe ik mijn eigen kwaliteiten kan omarmen. Dat is iets wat ik zelf toen niet zag en waar ik haar erg dankbaar voor ben.”

Simone kon ook bij mij terecht. Hoewel ze eigenlijk dacht dat ze geen ‘therapie’ nodig had, kon ik haar wel helpen. Ze leerde hoe ze voor zichzelf kon opkomen en zichzelf niet wegcijferde.

En jij verdient het óók om antwoorden te vinden op de vragen die jou bezighouden. Daarom nodig ik je met alle liefde uit voor een vrijblijvend gesprek, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Hopelijk ontmoet ik je snel!