Een-op-een-gesprekken

Als je bij mij op gesprek komt, gaan we er samen eens goed voor zitten. Het eerste gesprek is een ‘intake’, maar niet zoals je misschien gewend bent. In plaats van een checklist af te lopen, ben ik vooral benieuwd wie jij op dit moment bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Ik stel vragen, waarin we focussen op jou en jouw welzijn en luister naar de antwoorden die je geeft. En naar de antwoorden die je niet geeft. Want ook stilte zegt iets. Door tussen de regels door te ‘luisteren’, komen we er samen achter wat de antwoorden zijn op jouw levensvragen. Behalve praten, gaan we ook aan de slag. Door middel van creatieve oefeningen laat ik je ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en waar 10 jouw hart sneller van gaat kloppen. Zo maak je opnieuw verbinding met jezelf.

Liefdevolle APK-check

Naast de uitgebreide een-op-een-gesprekken, is het ook mogelijk om een eenmalige (Skype)afspraak te maken onder de noemer ‘de Liefdevolle APK-check’. In dit praktisch georiënteerde gesprek geef ik jou – aan de hand van jouw persoonlijke eigenschappen – een gereedschapskistje met daarin allerlei handvatten en tips om dichterbij jezelf te komen en weer lekker in je vel te zitten. De APK (Authenticiteit, Persoonlijke groei en Kracht) staat symbool voor de check-up die je als vrouw af en toe gewoon nodig hebt. Om één keer in de zoveel tijd eventjes met iemand te kunnen praten en weer te kunnen nadenken over wie jij bent. Waar ligt je kracht? Hoe ga jij jouw kwaliteiten inzetten? Met dit korte gesprek krijg je snel inzicht waar jij naartoe wilt in het leven en wat je al in huis hebt om je doel te bereiken.

Workshops

Naast een-op-een-gesprekken, organiseer ik regelmatig workshops. Ook deze zijn volledig gericht op vrouwen en de ontdekkingsreis die je binnen jezelf kunt maken. Deze workshops stimuleren zelfreflectie en creativiteit. Zo is er de energievolle workshop Laat je verrassen door te creëren en de krachtige workshop Leven vanuit verbinding met je hart, waarin je echt bewust wordt van wie jij bent en wat jij nou echt wilt. Benieuwd wanneer er weer een workshop is? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief , zodat je altijd op de hoogte bent.

Gratis online cursussen

Behalve workshops en gesprekken, kun je bij mij ook ‘terecht’ voor een cursus. Deze cursussen zijn laagdrempelig, online te volgen en bovenal: gratis. Eén daarvan is bijvoorbeeld de cursus Happiness is my true nature . Hierin leer ik je alles over mindfulness en hoe je kunt leven in het hier en nu. Andere cursussen geef ik bijvoorbeeld via de app Periscope, waar je een livestream kunt volgen van de cursus van dat moment. Houd hiervoor mijn Twitterpagina in de gaten.