Waardevol
“Ik heb de gesprekken met Yvette als zeer waardevol ervaren in een voor mij zeer onzekere periode waarin ik aan het twijfelen was over mijn eigen kunnen. Yvette heeft me leren kijken naar hoe ik dingen op los en hoe dat positief op anderen overkomt iets wat ik zelf toen nog niet zag. Met name door de geleide fantasie oefeningen voelde ik me na een gesprek een stuk beter en kon ik na een aantal gesprekken inzien dat mijn angsten en twijfels niet realistisch waren. Ik heb ook leren inzien waar mijn valkuilen zitten en door in moeilijkere periode terug te denken aan deze gesprekken merk ik de problemen beter aan te kunnen. Wat ik erg in Yvette haar begeleiding waardeerde was haar rust en de goede samenvattingen die ze gaf waardoor sommige vage klachten van mij ineens veel helderder werden, als we er over door praten. De aandachtspunten voor de volgende bijeenkomst waren voor mij een goed houvast om situaties voor een volgende keer te oefenen waardoor het steeds een stukje beter ging. Ik kan de begeleiding van Yvette aanraden voor iedereen die in een moeilijke situatie zit en daar graag hulp bij ontvangt om er mee om te leren gaan.”
Professioneel en persoonlijk
“Ik kwam eigenlijk bij Yvette terecht om mijn niet geneesbare ziekte te begrijpen en manieren te vinden om goed ermee te leven, maar samen met haar kont ik grip kregen dat er nog veel meer achter mijn klachten stond. Door haar professionele en persoonlijke uitstraling en werkwijze creëert ze een sfeer vol vertrouwen en veiligheid - en kont zo de kern van mijn problemen met mij vinden. Yvette gaf mij tools om met mijn teleurstellingen om te gaan die ik goed in het dagelijkse leven kan integreren.Yvette is een ontzettend hartelijke vrouw, haar feedback is constructief en creatief, zij be- en veroordeeld niet en geeft je altijd het gevoel dat jouw klacht het waard is om besproken te worden.De gesprekken met Yvette zijn voor mij een ongelofelijke ervaring geweest, ik ben serieus genomen worden en ik kwam erachter : k ben het waard !Dankjewel !!”
Bedankt
“Yvette, bedankt voor je hulp! Ik weet zeker dat ik nu weer verder kan”
Echt heel fijn
“Ik ben bij Yvette geweest omdat ik met een probleem zat. Niet een heel zwaar probleem als waar je normaal aan zou denken bij therapie, maar toch nam Yvette mijn ideeën heel serieus op. Ze heeft me echt geholpen! Zoals ze zelf aan gaf heb ik het zelf op kunnen lossen met hulp van een aantal inzichten die zij me heeft gegeven”
Echt luisteren!
“Tijdens de gesprekken en oefeningen met Yvette heb ik geleerd de rust terug te laten komen in mijn hoofd. Een heel leerzaam en waardevol proces. Yvette bezit de gave écht te kunnen luisteren en de juiste vragen te stellen.”
Ik voel me goed bij Yvette
“Ik heb veel therapeuten gehad, maar Yvette is de enige die mij door kan prikken. Ik ben blij dat ik eindelijk iemand gevonden heb waar ik me goed bij voel.”
Kwaliteiten onderzoeken
“Yvette heeft me leren kijken naar mijn kwaliteiten. Wat ik erg in haar begeleiding waardeerde was haar rust. Ik kan de begeleiding van Yvette aanraden voor iedereen die in een moeilijke situatie zit”