How to be a SUPERWOMAN!

super-woman-3060128

Kan jij ook wel even extra POWER gebruiken? Doe dan deze oefening!!!!

Hormonen geven het zelfvertrouwen een boost en reduceren stress. Hoe kun jij je hormonen dus succesvol gebruiken. Onderzoekers kwamen tot de volgende conclusie bij de Superman houding:

Het plaatsen van de armen in de zij, de rug rechten en de voeten stevig , enigszins uit elkaar op de grond boost je zelfvertrouwen!

Het effect, zo zeggen de onderzoekers, houdt zo’n kwartier tot twintig minuten aan.

Gebruik dus deze houding voordat jij naar een situatie gaat waarbij jij je onzeker voelt.
Een vriendin van mij  heeft het bijvoorbeeld gebruikt voordat zij ging solliciteren.

Ik gebruik hem vaak als ik iets ga doen waarbij ik volledig uit mijn comfort-zone ga bijvoorbeeld:
Voordat ik ga spreken voor een grote groep mensen! 

De pose zorgt voor een echte confidence boost!

Doe er je voordeel mee!!!

Let ook in het dagelijks leven op je eigen houding, zit je ineengedoken , ogen en hoofd naar beneden en op de grond gericht met een afwachtende houding wees hier bewust van. Ga ook al voel jij je niet zelfverzekerd rechtop zitten, borsten vooruit en hoofd omhoog. Adem diep in naar je buik en laat je lichaam het werk voor je doen!

Want naast de invloed die je houding op anderen heeft, bepaalt je toestand van je lichaam voor een belangrijk deel je eigen gedrag en gedachten.

Even een foto van mij als Superwoman 😉

IMG_7782

Wil je nog meer tips en oefeningen om je zelfvertrouwen te boosten?!
Doe dan mee met de Boost Your Confidence Challenge en volg ons in de Facebookgroep:

Bron Foto

Mijn naam is Yvette Overbeeke en in mijn praktijk help ik vrouwen die zich bewust willen worden van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze naartoe willen. Daarnaast schrijf ik veel artikelen op mijn eigen website en verschillende blog sites