Creatieve workshop: Laat je verrassen door te creëren.

63a2398cef927211b4008db6b0e60791

Merk je nou ook dat je behoefte hebt aan iets voor jezelf? Voor bewustwording, iets creëren of vind je het gewoon leuk om met andere vrouwen te zijn. Dan is dit echt iets voor jou:

Wat ga je doen?
Jij maakt een prachtig moodboard, een innerlijke reis, waarmee je al een voorproefje krijgt op onze workshop Leven vanuit verbinding met je hart. We starten met een prachtige visualisatie, nemen een aantal thema’s die we verwerken in het moodboard.  Jij gaat kijken naar de weg die je bent gegaan en naar de toekomst. Je komt in contact met jezelf op een speelse en creatieve manier.

Beelden zijn ontzettend krachtig en door middel van het moodboard krijg je een duidelijk beeld van waar jij naartoe wilt: jouw doelen, verlangens en dromen worden zichtbaar.

Heerlijk knippen, kleuren, plakken en scheuren. Alles is goed, mag en kan. Laat je creativiteit maar lekker stromen. Na afloop neem jij jouw prachtige creatie mee naar huis!

Wees welkom, geef jezelf deze gezellige, leuke en inspirerende avond en doe met ons mee!

Datum: donderdag 19 maart
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Plaats: Jaap van der Hoekplaats 10, Rotterdam

Investering: € 10 alles zit erbij inbegrepen: de materialen – koffie/thee en iets lekkers! Je mag natuurlijk altijd iets lekkers meenemen en heb je nog tijdschriften over die zijn altijd welkom!!!

Heb jij nog vragen bel of mail ons dan altijd leuk om even met jou te praten. Wil jij je gelijk aanmelden doet dat hier

Mijn naam is Yvette Overbeeke en in mijn praktijk help ik vrouwen die zich bewust willen worden van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze naartoe willen. Daarnaast schrijf ik veel artikelen op mijn eigen website en verschillende blog sites