Ben jij ECHT en jezelf?

6852420457_d707449fde_z

Waarom vind jij het zo belangrijk dat mensen jou aardig vinden? Vraag jij jezelf dit weleens af? Het zou je veel tijd schelen als je stopt met piekeren over wat een ander zou hebben gezegd toch?

Want hoe vaak ben jij niet bang om afgewezen te worden? Door die ene collega, een vriend of vriendin, of misschien je familie? Dat je toch niet het achterste van je tong laat zien, want wat zal die denken?

Je denkt er misschien niet zoveel over dat jij jezelf tekort doet, maar het gevoel is er wel!
De steek-je-kop-in-het-zand-techniek 😉 Het is er niet, want ik duw het weg. Is dit nu echt de oplossing voor je? Betekent dit niet dat jij jezelf de rest van je leven klein houd? Stop, houd op! Niet doen!

Jij bent het waard om 100% te gaan staan voor wie jij bent!

Stel je eens voor:
Je bent 80. Jaja, die leeftijd daar gaan we nu gewoon even vanuit! Je zit op je heerlijke stoel voor het raam naar buiten te kijken. Je woont aan het water en kijkt naar de zwanen met hun kindjes die daar zwemmen.

Je kijkt terug op je leven: Kan jij dan – zoals jij je nu gedraagt – echt zeggen dat jij alles uit het leven hebt gehaald voor jezelf wat erin zit? Dat jij helemaal jezelf hebt laten zien aan iedereen en vooral echt aan jezelf. Of zit je op die stoel en zeg je tegen jezelf: Sukkel wat jammer dat jij niet voor jezelf hebt gekozen. Want waarom ben je niet trouw gebleven aan jezelf en heb je de wereld niet je echte jij laten zien! Sukkel, waarom heb jij jezelf tekort gedaan?

Best confronterend he?! Maar als jij op deze voet verder gaat blijft het zo! Ik vind dat iedereen het waard is om het beste uit zichzelf te halen. Om jezelf te laten zien aan iedereen, maar vooral tegenover jezelf!

Dus zorg alsjeblieft dat het antwoord gaat zijn, wanneer jij die mooie 80-jarige bent:
“Ja lieve ik, ik heb het beste uit mezelf gehaald. Soms was het doodeng en dacht ik dat ik het niet kon. Ik heb mijzelf echt laten zien! Aan iedereen, maar vooral aan mijzelf! Ja, ik ben heel trots op mijzelf!

Dus ga eens na, wat zou jij nu echt graag willen? Welke drempel wil jij genomen hebben als je 80 bent? Wat zijn daarin jouw angsten?

Ga je angsten niet uit de weg, want achter elke drempel die je trotseert ligt zo’n enorme grote prijs, namelijk: TROTS ZIJN OP JEZELF! Je zelfvertrouwen wat groeit en je persoon wat zich steeds verder kan ontwikkelen op deze manier.

Dus ben lief voor jezelf en zorg dat jij drempels gaat nemen hoe eng ook. En weet dat er heel veel anderen zijn die dit ook willen en echt doen. Ga geloven in, vertrouwen op en houden van jezelf.

Kom naar de masterclass BOOST YOUR CONFIDENCE en ga samen met mij en nog veel meer andere mooie powervrouwen die drempels nemen! In je eentje kan soms net even een te grote stap zijn. Dus laten we dit dan samen doen. Als life coach en therapeut heb ik nu al zoveel vrouwen mogen begeleiden en ik bewonder elke stap die er gezet word. Klik HIER en meld je aan!

Wow, want die power bezit jij, je denkt van niet misschien, maar ECHT!

Als ik het kan, kan jij het ook!


Foto

Mijn naam is Yvette Overbeeke en in mijn praktijk help ik vrouwen die zich bewust willen worden van wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze naartoe willen. Daarnaast schrijf ik veel artikelen op mijn eigen website en verschillende blog sites